Cape Coral RBF Z

Cape Coral RBF Z is AES goedgekeurd en voldoet aan alle veterinaire eisen van het KWPN. De grote schimmelhengst is een nakomeling van de uitermate populaire topvererver Cornet Obolensky en vertegenwoordigt een sterke sportstam. Via de Argentinus-merrie Gerona PP, die succesvol op 1.40m niveau werd uitgebracht door Mans Buurman, en Corofino I gaat hij terug op de zeer sterke Holsteiner stam 429. Uit deze moederlijn komen onder andere de preferente Numero Uno (Marco Kutcher), het internationale springpaard Kassini’Jac (Ludo Philippaerts), Churchill (Cameron Hanley) en Dutch Capitol (Leon Thijssen). 

Cape Coral RBF Z laat keer op keer zien dat hij alles in huis heeft om uit te groeien tot een topspringpaard. Hij heeft een uitmuntende manier van springen en beschikt over het vermogen dat hem naar het hoogste niveau in de sport kan brengen. 

Momenteel wordt de achtjarige Cape Coral RBF Z succesvol in de sport uitgebracht door Stal Hendrix stalruiter Pieter Keunen op internationaal 1.35m-niveau. 

Horse type
Springpaard
Color
Schimmel
Year of birth
2009
Height
173 cm
Approved

AES

Fixed fee stud fee
€ 300,-
Stud fee pregnant
€ 700,-
Stud fee total
€ 1000,-
Sperm available
None
Available at

Stal Hendrix

Pedigree


CAPE CORAL RBF Z

CORNET OBOLENSKY

CLINTON

CORRADO I

URTE

RABANNA VAN COSTERSVELD

HEARTBREAKER

HOLIVEA VAN COSTERSVELD

GERONA PP

ARGENTINUS

ARGENTAN I

DORLE

CORADA

COROFINO I

HENRIETTE II