Harun

SCANDINAVISCHE SPORTGENEN BESCHIKBAAR!

Harun is een jonge talentvolle zoon van de te vroeg gestorven zeer veelbelovende kampioen van Denemarken, Dancing Hit!

Harun is een grote zeer bereidwillige hengst met een fantastische galoppade. Harun`s bloedlijn is opgebouwd uit zeer talentvolle sportpaarden en kampioenen. De eerste veulens worden in 2017 verwacht.

DANCING HIT     
Dancing Hit was een hengst met zeer veel charme een fantastisch karakter en geweldig bewegingsmechanisme. Dancing Hit Kampioen Deense warmbloed hengstenkeuring Herning 2011! Dancing Hit kampioen verrichtingsstest in Vilhelmsborg 2011! Door een ongeluk is deze belofte slechts 4 jaar geworden. Cijferlijst Dancing Hit verrichtingstest Vilhelmsborg, vindt u hier Hesselhoj`s Donkey Boy, een goedgekeurde zoon van Dancing Hit was in 2015 de populairste dekhengst van Denemarken en werd met hoge punten uitgeroepen tot verrichtingstopper van de DWB- test. De moeder van Dancing Hit, Sumatra Hit is staatspremie merrie en kampioensmerrie met een 10 voor karakter en een 9 voor rijdbaarheid. De vader van Dancing Hit, Uno Don Diego heeft zijn talenten niet van een vreemde. Moeder Uno Frederika is ook de moeder van meervoudig wereldkampioene Uno Donna Unique. In 2009 nam Uno Don Diego succesvol deel aan de finale op WK Verden.

 

BRIAR
Briar was kampioen van het Zweedse verrichtingsonderzoek. Onder Jan Brink werd Briar opgeleid naar de Grand Prix met ontelbare successen! Maar liefst 3x (Sydney 2000, Athene 2004, Hong Kong 2008) nam Briar deel aan de Olympische spelen!! 7x op rij ( 2002 t/m 2008) werd hij kampioen van Zweden. In 2006 werd Briar elite verklaard. meer over Briar op http://www.bokt.nl/wiki/Briar_899

De moeder van Harun is de stb-ext prok merrie Dassah. Grootmoeder Ofra is elite sport prest en is succesvol uitgebracht in de Z2 dress. Overgrootmoeder Emaika is keur, pref, prest sport en liep eveneens Z2 dressuur en leverde o.a. het internationale Grand Prix paard Kondor van Johan Rockx.

Horse type
Dressage horse
Color
Bruin
Year of birth
2012
Height
175 cm
Approved
Fixed fee stud fee
€ 200,-
Stud fee pregnant
€ 500,-
Stud fee total
€ 700,-
Sperm available
Fresh

Pedigree


HARUN

DANCING HIT

UNO DON DIEGO

DRESSAGE ROYAL

FREDERICA

SUMATRA HIT

SANDRO HIT

CINDERELLA

DASSAH

BRIAR

MAGINI

CHARIS

OFRA

HOUSTON

EMAIKA