Kasanova van Klaverborch

Met Kasanova van Klaverborch brengt hengstenhouderij Den Hoorn nieuw ponybloed naar het zuiden van Nederland. Kasanova van Klaverborch is zelf ZZ-springen Internationaal en L-dressuur. De pony beschikt over een top instelling wat hij niet van vreemde heeft. De vader van Kasanova van Klaverborch is de Keur, Prestatie Sport hengst King Kadanz welke zelf ook internationaal heeft gesprongen en teven Z2-dressuur was.

De moeder van Kasanova van Klaverborch is een van de betere fokmerries binnen het NRPS. Zij is een nakomeling van de NWPCS hengst Kooihuster Teake (Prest. Sport) welke onder Ellen van Bussel deelnam aan het EK Springen en later internationaal door Robert Whitacker werd uitgebracht. Anne van Klaverborch zelfd behaalde een IBOP van 85 punten en voert de predikaten Keur, Preferent en Prestatie fok. Naast Kasanova is zij tevens de moeder van de ook bij het NRPS goedgekeurde dekhengsten Khadiboj van Klaverborch, Kalido van Klaverborch en Kyoto B.R. Tevens heeft ze vele goede nakomelingen in de hoogste springsport lopen.

Kasanova van Klaverborch heeft in 2008 het afstammelingenonderzoek positief afgerond. De nakomelingen werken omschreven als rijtypisch met sprekende hoofden en uitstraling. De hardheid van de nakomelingen alsook de breedte, diepte en correctheid was goed. De nakomelingen draafden met veel souplesse, afdruk en gedragenheid. Het karakter van Kasanova van Klaverborch werd tijdens het verrichtingsonderzoek als "zeer goed" omschreven

Horse type
Pony
Color
Bruin
Year of birth
1999
Height
145 cm
Approved

NRPS

Fixed fee stud fee
Neem contact op voor de prijs
Stud fee pregnant
Neem contact op voor de prijs
Stud fee total
Neem contact op voor de prijs
Sperm available
Fresh
Available at

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491 TL  Sint Oedenrode

www.arjanbekkers.nl

 

Additional information

Afstamming: King Kadanz x Kooihuster Teake x Ashkar OX

Video's

Pedigree

NPA 990492.99
Kasanova van Klaverborch
Sport
NPA 950001.90
King kadanz
NPA St. 85.2
Kenaf
A 164
Kebir II OX
erkend
NPA Stb. 86.132
Monica
NPA Stb 84.65
Nieuwmoed's Wendie
A 222
Blue Diamond OX
3070 STB
Nieuwmoed's Zantia
NPA 971592.94
Anne van klaverborch
NWPCS 15034 Stb-K
Kooihuster Teake
NWPCS 13296 Stb-K
Vita Nova's Hanassie
NWPCS 13296 Stb-K
Kooihuster Ytsje
NWPCS 22010 Stb-K
Irene
A 839
Ashkar OX
preferent
NPA 200056
Esmeralda
keur preferent prestatie