Ziro-La-Di

Ziro-La-Di is een zeer interessante allround ponyhengst. D&R Sportpony's Ziro-La-di viel tijdens de hengstenkeuring van 2020 op door zijn sterke beweging met aansprekend voorbeen gebruik, super spring techniek, lang gelijnde bouw en een echte hengsten uitstraling.

Zijn vader, de recentelijk met het KEUR predikaat bekroonde ponyhengst Zip (Zodiak x E-Boy), is een internationale dressuurtopper terwijl de genen van Zodiak ook internationaal in de springsport zeer goed uit de voeten komen. Zip liep met Jill Bogers in de internationale dressuursport met mooie A-kader scores en loopt inmiddels met zijn vierde amazone Z-dressuur.

De moeder van D&R sportpony's Ziro-La-Di is de palomino Keur merrie Mistique La-Di (V. Manpower Ludinga). als 3-jarige werd zij nationaal kampioen op de NRPS keuring. Op de keuring viel de merrie op door haar lang gelijnde bow, aansprekend voorbeen gebruik en een sterk achterbeen. Dit heeft zij dan ook door gegegeven aan haar zoon Ziro-La-Di. De merrie heeft op 4-jarige leeftijd de Subli Cup bij het springen gewonnen en heeft zelf inmiddels nationaal Z gesprongen. 

Kortom Ziro-La-Di is dus de perfecte allround pony voor zowel dressuur als springen.

Horse type
Pony
Color
Vos
Year of birth
2017
Height
148 cm
Approved

NRPS

Fixed fee stud fee
€ 125,-
Stud fee pregnant
€ 225,-
Stud fee total
€ 350,-
Sperm available
Fresh
Available at

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491 TL  Sint Oedenrode

www.arjanbekkers.nl

Additional information

Percentage Arabisch bloed 28,19 %

Pedigree


Ziro-La-Di

Zip
keur

Zodiak
Keur,Preferent, Prestatie-Sport & fok

Zion

Tricia
Preferent, Prestatie-fok

Elvira
Preferent

E-Boy
Keur

Helwa
Keur

Mistique La-Di
Keur

Manpower Ludinga

Marieton's Jasper

Mariska

Nadia

Linde Hoeve's Sebastiaan

Molendijks Wendy